Casete luminoase


In fiecare zi, in orice directie ne-am uita, gasim reclame luminoase care ne atrag atentia asupra locatiilor unde sunt montate. Acesta este de fapt si rolul acestui produs publicitar, potrivit atat pentru semnalistica de interior, cat si pentru cea de exterior. Fara indoiala elementele de semnalistica luminoase au cel mai mare impact vizual. In aceasta categorie intra si casetele luminoase care va ofera o alternativa economica de a sustine si promova brandul si imaginea companiei dumneavoastra.

 Casetele luminoase pot avea diverse forme si dimensiuni, si  pot fi personalizate in cele mai variate culori. Pot fi realizate din profile plastice sau metalice. Profitati de avantajele unei reclame luminoase pentru a atrage atentia si a comunica brandul dumneavoastra.

 In functie de locatie, se pot fabrica casete luminoase la dimensiunile dorite. Incepand de la consilierea in alegerea tipului de caseta luminoasa potrivit spatiului dvs, continuand cu designul grafic oferit de specialistii nostri si pana la montajul casetei va oferim un set de servicii ireprosabile.

Casete luminoase din dibond
Casetele luminoase din materiale compozite de tip bond fac parte din categoria premium,si va ofera un aspect deosebit, cu iluminare selectiva pe litere sau sigla. Din punct de vedere constructiv acest tip de semnalizare poate fi produs din diverse structuri metalice, pe care se placheaza materialul compozit decupat computerizat si plexicul decorat sau colorat in masa pentru o iluminare perfecta. Optional, se pot aplica litere din plexiglas de diferite grosimi, care sa ofere un aspect de volumetrie.Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress